tisdag 13 september 2011

Råttfiskarna



Råttfiskarna är vårat nya namn! Igår startades en hemlig facebook grupp "Råttfiskarna"... Här är vår profilbild.... här diskuteras galenskaper på galenskaper! Som vi skrattade igår under fiskmötet... Obeskrivligt hur sjukt kul detta var, har på riktigt ont i magen idag.

Verkar som några av oss ägde helgens vimmel, med Cate på första sidan så kanske vi gjorde succe ändå, trots att vi var katastrofalt överförfiskade!

Detta fiskande, det handlar mest om att vi dricker för mycket fiskshottar på krogen och fiskar julkorv på julkorv! För att förklara saken något!

Cate's fyllestatus i lördags slog allt.

"Festar med mina vänner... 10 år sedan WTC attacken. Men vi alla tänker på er som förlorade era liv!"

Om man känner Cate och såg hennes tillstånd i lördags och vet att hon var seriös när hon skrev detta så kan man inte sluta skratta! Igår var hon även på dykarkurs i Sthlm efter djupdykningen på dansgolvet i lördags... och jag som hade pattarna i golvet och skofransarna i taket kanske skulle följa mönstret och börja en danskurs?

I söndags hade vi fiskmöte hos mig och där bestämdes det att vi skulle vi va nyktra till helgen, men på fiskmötet igår bestämdes att vi ska ha stormöte på lördag.. Stormöte fungerar inte utan fisk. Så här måste fixas fiskhattar, håvar och fiskkött till kvällen i ära! Flustrets vakter kommer ringa in fler vakter när de får höra talas om stormötet, men tji får dem, det är bara att rulla in röda mattan igen eftersom vi ska fiska någon annanstans framöver.... De behöver få sakna oss lite nu.

;)

Snygg

Fullare

Fullast.... ts med storfångsten efter fredagens metning

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar