torsdag 3 mars 2011

Ass jobb rullar in

Skola, läxläs, prov och assjobb! Livet är helt enkelt fantastiskt! På måndag ska jag och en till tjej få assa en av våra lärare på en visning på oskarsteatern. Där ska vi få stå och pensla dit rött på allas läppar! De är kul och lustigt eftersom de är de som är absolut svårast! Med lite nerver och tidsbrist kommer de nog bli ett gäng röda raka linjer;) Efter vårat duktiga utförande ska vi få se på visningen också! Ett mycket bra första uppdrag måste jag säga!

Den 19 mars börjar de dödseriösa. Assjobb på körslaget. Där kommer vi snacka nerver, troligtvis får varje makeup artist 5 personer var där du ska fixa hår och make på 2 timmar på samtliga! Kommer jag vara snabb i händerna eller vad?

Nu har vi iaf hoppat igång med historia och denna vecka har varit 1900-1929. Mycket att trycka in i lilla hjärnan då de inte bara är make utan klädmode, konst och film också. Och nu när vi blivit snabbare på att lägga smink på varandra så hinner vi göra flera makeups om dagen. MIN HY RASAR SÖNDER! Den är levande död och ser förjävlig ut. Den är ful och faller sönder, den gör ont och skavsår förekommer. Tur man utbildar sig till makeup artist så man vet hur detta ska täckas;)

Igår hade vi onsdagsmys hemma hos Lina och kollade på en film om chanel, i pluggsyfte. Den var bra! Imorgon kommer syrran med sambo och vi ska ha en rolig helg!

PUSS /S

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar