måndag 14 februari 2011

Glad alla stjärtans dag!

Inatt sov jag och Sara i bäddsoffan, vi kunde inte sluta kolla på säsong 1 av Tre kronor. Kom till slut till sista avsnittet runt 12 tiden, farsan Varnheden rånade posten där frugan jobbade och råkade skjuta sin son, Klimax, och Mimmi lämna Reine! ;) Vad hände med såporna? Varför sluta man med dom, de är ju sjukt bra. Förut var de ju flera styckna, Vita lögner, Skilda världar, Rederiet, Vänner och fiender, Nya tider... Jag följde såklart alla.
Tur vi har säsong 2 av Tre kronor när vi kommer hem från jobben idag!

Idag börja Sara jobba också, så vi gick upp vid halv 7 och drack kaffe, åt frukost och kolla på tv! SÅÅÅÅ MYSIGT! Ännu bättre är det att vi kan klä varandra! Nu blir de mycket roligare att vakna om jobbmornarna!

Annars är det en smått ok dag, då ingenting datamässigt fungerar för mig, IT-killarna är förmodligen aströtta på mig. Och då mitt tålamod är = 0, så känner jag hur mitt humör svajar, speciellt när 4 snubbar med ölmage står och borrar med en borrmaskin vid mitt öra! Sen är de ju inte helt kul att det är cirkus 20 minusgrader ute! Men som Micha sa, så gåre när man tror att det är påväg att bli vår i feburari! Men men, har fått lite ögongodis i form av söta ryska posten killar iaf... Fick höra att jag hade väldigt fint hår.. av en kille... ja, då ler Jojjsman... Och jag blev iaf jätte glad när jag prata med Sara nyss då hennes första dag på jobbet går strålande! Min snäcka!

Men glad alla stjärtans dag och grattis Turboture som blir gammal gubbe idag!

My valentine


Min morfar sa att katten idag säger - Det här med att älska sig själv verkar ju ganska självklart, för vem överlever att ge bort sitt hjärta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar