fredag 15 oktober 2010

JOJJSMANSHOW; nu kör vi

NU kör vi. vill ha era svar i kommentarsfältet ;)

1. Skulle du gå på en bondfest med gratis sprit och sköna killar eller en schtekig klubb där du får betala din egen sprit och killarna är sliskiga.

2. Skulle du hellre slicka en uteliggare grundligt mellan tårna och under armarna, eller endast äta kotestiklar resten av livet.

3. Att torka och göra rent Bert Karlssons häck varje gång han har varit på toaletten, eller att varje gång du går på en ny gata behöva slicka på vägen minst en meter.

4. Att gå runt med massa hundbajspåsar (fyllda) från random hundar hängandes på dig under en utekväll eller att köra upp 2 gånger till och kugga (om du hade kuggat första uppkörningen vill säga).

5. Att dricka ett glas med nypissat kiss eller slicka upp en nykräkt spya. (denna går bara inte)

6. Alltid måsta ta den i tvåan vid varje sexakt eller aldrig mer få oralsex.

7. Vad skulle du helst vilja, ha barr istället för hårstrån eller en prinskorv till näsa.

8. vad skulle du helst vilja; bli doppad med huvudet före i en bajamaja på peace&love tre gånger (sakta) och huvudet måste vara kvar i tio sekunder under skiten(du ska se dem diarré, spya, kiss, mens ja allt gött), eller att gå naken på stan i tre timmar? (och inte gömma dig i en provhytt).

9. Att bara ha sex på ett privatflygplan eller bara ha sex på en klubbtoalett.

10. Gå runt med pälsmössa varje dag i ett helt år (som du aldrig får ta av) eller gå barfota varje dag (både ute och inne) i ett helt år.

11. Vara gift med en rätt så ful man du fick ha sex med, typ så ofta du ville, eller vara gift med en extremt snygg man du aldrig fick ha sex med.
(man får väl ha snygga män under sängen)

12. Vad skulle du helst göra? Antingen sova i en säng fullt med katthår i ett år eller sova på blöta lakan i ett år.

13. Du måste antingen vakna varje morgon av ett en skånsk farbror skäller ut dig (ca 07.00, högljutt i ca 5 minuter) eller gå naken i trapphuset en gång varje kväll (ner till porten och tillbaka).

14. Ha samma kläder på dig i två månader som inte får tvättas eller inte tvätta håret på två månader.



PUSS OCH KRAM HELA DAN!
- J

3 kommentarer:

  1. men vafan jojjo.. tvåan. du verkar INTE träffat på äckeluteliggarna i sala. URK! går knappt att ta i dem me tång. i och för sig är det oftast de som även är alkisar som jag tänker på.. men ändå, haha

    SvaraRadera
  2. Gissar på att du också läser Linn Asplunds blogg ;)

    SvaraRadera
  3. haha nee ingen aning om vem hon är.. den här skicka vi runt på jobbmejlen, men kanske hon som skicka den gör.

    SvaraRadera