onsdag 1 december 2010

I like the way you move!

(Långt inlägg, sorry)
Jag hinner inte med det här blogglivet något vidare just nu. Det är full rulle, virr varr, hela tiden!

Igår hämta Sara och Jannebanne upp mig efter jobbet sen åkte vi hem till de i Bromma. Saras mamma e en äldre version av Jojjsman, gissa om jag gillart ;) Där bjöd de på en god middag. lammstek, potatisgratäng, julmust och glass... proppmätta lånade jag och Sara bilen och åkte och storhandlade… minst sagt lustigt.

Vi var sist ut från Citygross och var till och med kvar när de släckte lamporna.. inte nog med det så ska sara köpa cigg och inte har de någon vanlig cigghållare, utan på citygross i Bromma flyger cigg paketen ner från rör i taket!

När vi kom hem vid 11 (jaaa, kan bara vara jag och sara som kommer hem kl 11 på kvällen efter storhandling, vi hamna lite för lång tid på en viss onödig avdelning som inte direkt har med mat att göra) så kom våra grabbs i svettiga manskroppar i byggkläder, Hoffa och Viktor, och myste en stund.

Jag har fullt upp på jobbet dessutom, här finns ingen tid för surfning. Jag och min chef håller på organiserar allt inför julbordet vi ska ha imorgon.. men jag älskar det! Fick tid för lite efterlängtat andrum nu.

Så imorgon lär jag komma hem sent, och på fredag jobbar jag halva dagen i Sthlm och halva drar jag till Uppsala för möte med mina fina efterlängtade kollegor på uppsalakontoret och efter de ska jag passa på och hämta SIGGE, sen åka hem mot Stockholm… då blir det mys mys mys mys.. ;0)

I helgen ska vi gå massa långa promenader på gärdet, djurgårn, overall…. Om de inte är 20 minus dvs… Hunddisco kan de bli med.
Idag efter jobbet blir de sko-shopping med my love! Sen mys........

massa text utan bilder, så trist jag är, men måste ju updatea, annars får jag arga meddelande av allas Wester, eftersom jag inte har så mkt andrum för telefonsamtal just nu.

hur som haver, JAG ÄR HEMMA!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar