måndag 2 augusti 2010

Kvinnor som tänker för mycket!

Det är måndag, och det måste vara en dag då kvinnor tänker för mkt… I våras var jag och min sambo tok bra på detta, så bra att Jossan fick hem en bok, ”Kvinnor som tänker för mycket” av Cates pojkvän Petter… Fast jag vet inte om den gav några resultat.



Hur som haver, helgen som va var grejt på många sätt.. men om jag tänker efter kan jag inte minnas en helg som inte varit sjukt kul de senaste halvåret.. Well well, i fredags skulle vi bara ses i Sthlm några godisar och festa, men Sara och Hoffa överaska dessutom med födelsedagsmys i efterskott… ni e ju bäst! Det var bauta fin förfest och senare mötte vi upp bästa killarna på Söder…
I lördags blev de en hel natt med allehopa, tror vi dansade konstant i 3 timmar, vilket resulterade i sjuk fotvärk och säkert massa skosvett..
Tack och lov för Thailand… det ena ledde till det andra osv osv osv… Och nu är det vänskap som e guld värd! Så vi tackar thai för fina minnen och fina vänner.. Och vi ses ju i vinter för fler minnen och fler vänner.. vi får aldrig för mkt av det! :0)



Deppa inte ihop för små saker, Hanna brukar säga "jojjsan, tänk på barnen i Afrika"... Haha, ja word!
Inget grottmongo i hela världen e värd dina tårar... det finns någon som uppskattar och förtjänar dig!
Det du inte dör av blir du starkare av…
Behandla andra som du vill bli behandlad själv.. va den vän du själv skulle vilja ha. Älska, ha roligt och acceptera varandra... och glöm aldrig bort dina vänner! Killar kommer och går, men bästa vänner består...
Våga förlåta och var inte bitter, life is to short, du kanske inte lever imorgon! Och ingen tycker om en bitterfitta..
och en människa med stort bagage e intressantare än de som bara går i andras fotspår!
Be yourself and say yes to life!
WORD...

det är kärlek, det är glädje, det är sommar, det är livet =)

Love till er, Jojjsan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar