måndag 9 augusti 2010

Memories!

Dam hittade detta! Vilka feelings det gav! Och fan vad vi vill tillbaka nu när hösten närmar sig Sverige!
Urklipp från Jojjsans, Linkans, Perssas och Lelles dagbok!

Tjingeling korvring.

Idag ar en ny dag i Hong kong, vi ar pa flygplatsen nu och ska strax aka mot Malaysia. Vi langtar for det ar ingen vidare varme har i Kina.....

Engelskan gar battre, kineserna gor framsteg.. Bravo!

Jojjsan "Jag vet inte om jag vagar fraga ja e, man vet ju inte om dom kan svenska"..

Det kan dom inte.. Men daremot tror dom att vi fyra ljushuvuden kan kinesiska....

Hong kong var enormt och haftigt med stor skyskrapor, men de lukta skit... de gillade framforallt inte lelle. Kineserna ar odmjuka manniskor.



Kineserna ar vardelosa pa engelska, dom vet varken vad wather is och knappt vad Hong kong ar.

Hann precis med incheckningen innan den stangde, men som Lelle uttryckte det "visst ar det harligt att ta livet med en klackspark".

Flygresan mot Hong Kong var lyx och lang. Vi sov som fyra knubbsalar, men det var trevligt.

Flygvärdinna: "Apple or organe juice?
Linkan: "Apelsine"
Linkan fick apple...


Nu ska vi mot malaysia och fyfan vad skont det ska bli med riktig varme... Skrubbade och redo for solen, trist att fortfarande vara blek eftersom folk tror att vi är från England... inte så kul med tanke på vilket fint omdöme vi svenska tjejer brukar få.

Vi mar bra och allt gar finemang, magknip far vi ofta, da mycket lustiga saker sker och sags.....



-----

Taxichafförerna har varit värst på hela resan.. alltid har vi fått någon knasig guling... Do you know who Zlatan is?- Yes a town in Denmark.

Hoppas ni mar bra, vi alskar er!

PUSS


----

Livet leker..... sahar bra vet vi aldrig om vi har matt! Idag har vi stekt vidare och traffat mycket fint folk..... igar blev de en galen strandkvall med massa tok.... vi var nog dom sista som lamnade stranden i morse....

Vi har inte skrivit pa nagra dagar nu, vi ar iaf pa phi phi nu i thailand.... blatt vatten, knallvit strand, mycket svenskar, massa snygga killar (och tjejer), beachparty varje kvall..... jaaa vi vill aldrig mer komma hem!!!!!




"det var ju tur man hann bli singel innan den har thailandsresan"

-----

Hej allehopa.. nu var det langesen vi uppdatera oss, vi har haft fullt upp :) Vi mar som vanligt valdigt bra har borta.. nu har mer an halva tiden gatt och vi bryter ihop av den tanken.. sa den forsoker vi undvika :)

vi hade en grym sista dag pa phi ph... kvallarna var alla lika grymma har... jojjsman och perssa avslutade aven sista kvallen pa phi phi med bambu tatueringar...



senare bar det ivag pa 2 timmars battur till krabi, vi akte direkt till ao nang... dar hamna vi i bungalows mitt i djungeln vid ett stort vackert berg... valdigt charmigt och underbar familj som agde boendena... vi var i ao nang tva dagar.. dar tog vi de lungt och myste..



sista dagen dar akte vi och red elefanter och kolla pa baby elfant show...



efter krabi blev de nattbat till koh samui.. dar vi befinner oss nu.. en o pa andra sidan... mycket lustig battur som ej kan beskrivas i ord... kos samui ar jatte fint... vi bor vid en jatte vacker strand pa ett hotell... de har tva dagarna vi ar har ar de festival, massa svenskar som vanligt. men helt underbart... vi har traffat massa underbara vanner och det ar det basta med hela resan!!





imorgon aker vi vidare till koh pangan dar de ar full moon party... alla ska dit... det ska bli grymt... sista veckan spenderar vi formodligen dar eller nagra dagar pa koh tao... we will se... vara dagar ser aldrig likadana ut....





horde att de var snokaos hemma... inge var nar vi kommer hem med andra ord..

skulle kunna beratta hur mycket som helst men vi har det iaf toppen... alldelse for bra!

vi alskar er..
jojjsan, linkan, perssa och lelle





Inga konstigheter varför vi måste bo i asien i vinter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar